img

9 жестоки истини за любовта към Везните

/
/
/
173 Views

Везните са хармонични, приятни и уравновесени хора, но под невъзмутимия им вид се крие интересна, възхитителна и ярка личност. Ето още няколко факта за зодия Везни, които няма да ви оставят равнодушни към тези забавни личности:
1. Те са малко странни

Хората, родени в промеждутъка между 4 и 13 октомври, са странни особи. Те обичат да танцуват без музика, да подражават на звуците на животните или да направят още нещо нестандартно. Каквото и да е проявлението на тяхната странност, то съществува и човек не може да избяга от него.
2. Те са нерешителни

Трудно им е да вземат решение. Било то за избор на сладолед или сложен житейски извод. За тях всяко решение е въпрос на живот и смърт, без значение какво е заложено на карта.

Везните ще претеглят всички “за” и “против”, докато не изпаднат в ярост. И веднага щом направят избор (обикновено с помощта на друг човек), има голяма вероятност да съжалят за това почти веднага или да прекарат остатъка от живота си, гадаейки какво би било, ако бяха предпочели другия вариант.
3. Те са миротворци

Везните искат да има мир в целия свят. И макар това, за съжаление, да е непостижимо, те ще продължат да работят върху него.

Мразите някого? Дори ако Везните също недолюбват този човек, те ще ви изтъкнат достойнства му просто заради справедливостта.
4. Те страдат от синдром на изпуснатата възможност

Те искат д абъдат в течение на всички събития и да не пропуснат нито едно събитие. Red Hot Chili Peppers или Б.Т.Р са в града, открива се нова изложба или има конкур за цветя – те непременно трябва да бъдат навсякъде!
5. Те са невероятно чаровни и обичат да флиртуват

Везните са всеобщи любимци и обичат да флиртуват. Но не се вълнувайте, те не изневеряват и са предани на партньора си. Везните просто обичат да пръскат чара си, като бъдат харизматични и привлекателни за околните.
6. Трябва им време, за да “презаредят”

Някои хора описват тази черта на Везните като “мързел”.Разбира се, те обичат да си почиват, но само за да възобновят силите си за нови приключения. Така че ако Везните спят в неделя до обяд, това значи, че добре са се позабавлявали през уикенда.
7. Те обичат хубавите неща

Те са малко материалистични и обожават шопинга. Но Везните предпочитат да инвестират в качество, било то за чанта или домашен декор и по принцип са готови да платят добра сума за това. Това не значи, че чакат диаманти от вас, но ако им предложите – няма да ги откажат.
8. Те са чудесни слушатели

Смело можете да отидете при тях за решаване на проблем. И макар Везните да не могат да гарантират, че ще го решат, те винаги ще са до вас, за да предложат приятелско рамо, да изразят съчувствие и емоционална подкрепа, да помогнат да се премахне бремето на безпокойството.
9. Те обичат да приемат нови предизвикателства

Везнте не плуват по течението и винаги са “за” поредното приключение: свирене на китара, тренировки по джудо или изучаване на нов език.

Дори ако Везните са щастливи в семейния живот или кариера, те продължават да жадуват нови знания и винаги ще отделят време за тях.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text