img

13 жестоки истини за Скорпиона

/
/
/
189 Views

Човекът, роден под тази зодия, притежава забележителна сила на духа и тялото, с които ще трябва да се съобразите. Скорпионът е енергичен, активен и недоверчив. Ето 14 качества на Скорпиона, за които трябва да сте готови:

1. Скорпионът е невероятно сексуален. Не се опитвайте да се съпротивлявате. Не можете. Ако почувствате странно влечение към брадатия младеж, който е заспал върху рамото ви в метрото, той е роден през ноември.

2. Скорпионът се стреми към доминиране и контрол. Ако мислите, че вашият партньор-Скорпион не ви е настъпил по чехъла, грешите. Той ще си играе с нервите ви и ще ви чака да се пречупите, за да ви постави на място. Не се отпускайте твърде много.

3. Скорпионът винаги побеждава. Той е настойчив, безжалостен и много силен. Ще искате да привлечете подкрепата му към проекта, защото в такъв случай отборът ви със сигурност ще спечели.

4. Скорпионът е много прикрит. Той не споделя нищо във фейсбук не защото ви изневерява. Просто не иска светът да е наясно с делата му. Ако вашият партньор не е регистриран в социалните мрежи и пази снимките или дневника си в таен сейф, той е точно Скорпион. Не се опитвайте да ги шпионирате!

5. Скорпионът е привлечен от тъмното. Това не значи, че е сериен убиец, той просто е увлечен от “тъмните дела”. Скорпионът е известен със своето любопитство относно смъртта, ужаса, свръхестественото и окултното.

6. Скорпионът има искрящ сарказъм. Понякога може да бъде толкова злобен, че да изпаднете в ужас, но това не прави Скорпиона лош човек. Не го съдете за това.

7. На Скорпиона му е все тая какво мислят другите. Това наистина е така!

8. Скорпионът е жестоко честен. Не го питайте добре ли ви седи роклята, ако подсъзнателно знаете отговора на въпроса. Той непременно ще потвърди догадките ви.

9. Скорпионът може да бъде екстрасенс. Той умее да предугажда развитието на събитията и знае какво мислите преди да го изречете. Тази особеност се обяснява с неговата наблюдателност и добра памет.

10. Скорпионът е отчаяно предан. Ако му разкажете кой ви е обидил в 8 клас или ви е блъснал в метрото на път за работа, Скорпионът ще изрови тези хора изпод земята и ще направи така, че занапред да не обидят и муха.

11. Скорпионът е находчив и разумен. Ако някога ви потрябва помощ от всякакво естествео или просто искате да организирате изнанеда, обадете се на Скорпиона. Освен че ще ви бъде полезен във всичко, той няма ви съди за нищо и ще си държи устата затворена.

12. Скорпионът има вътрешен детектор на лъжата. Скорпионът притежава невероятна памет, както и вродена способност да намира истината във всяка ситуация, затова най-добре не го лъжете. Ако го направите, само ще го разсърдите и няма да ви хареса после това, в което ще се превърне Скорпионът.

13. Скорпионът е хитър и може да бъде отмъстителен. Навредили сте на Скорпион? Най-добре изчезвайте от града!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text