img

Венера във Везни! Тази седмица ще ни се ускори пулса – идеалното партньорство и перфектният баланс

/
/
/
137 Views

Венера във Везни. Тъй като този нов цикъл продължава точно до 2 декември, романтиката и социалното взаимодействие придобиват по-голямо значение.
Хармоничните връзки с другите са това, за което копнеем; изисканост и елегантност са това, което търсим. Идеалното партньорство, перфектният баланс, най-високите стандарти на истината и красотата – това са някои от нещата, които ускоряват пулса ни сега.

Комуникацията в любовните връзки може да се почувства повърхностна или неудовлетворителна и може би неудобна. Може да сме особено чувствителни към това, което ни се съобщава сега.

И все пак ни очакват интензивни страсти.

Венера е в опозиция с Уран от 30 ноември. Не е подходящо време за започване на взаимоотношения. Независимостта е основната нужда. Несигурност за желанието да бъдеш близо до някого. Свобода и близост. В нашите отношения се повдигат въпроси за свободата, промяната и експеримента.

Виталността се увеличава, когато изграждаме доверието си. Чувстваме се по-щедри, оптимистични и обединени след 28 ноември. Може да изпитваме нужда за по-голямо признание и уважение. Чрез нашата щедрост, либерални нагласи и загриженост за благосъстоянието на другите можем много добре да постигнем това, което искаме. Това е отлично време да предприемем стъпки, за да развием нещо – нашият бизнес, важните ни отношения и т.н.

Не трябва обаче да забравяме, че този път Меркурий е ретрограден и може да се върнем към едно старо раздразнение, проблем или аргумент. Несъвместимостта може да бъде по-явна – и по-разочароваща. Твърде лесно можем да се окажем в несъгласие с другите, най-вероятно защото комуникираме неефективно или нетърпеливо. Може да се конкурираме, когато става дума за изразяване на нашите идеи, мисли и мнения, което затруднява ангажирането в здравословен диалог.

Можем да предизвикаме противоречия с това, което казваме (най-вероятно чрез възникване на спорен въпрос от миналото) или как го казваме. За това обръщайте внимание на това, което казвате, както и как точно го казвате!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text