img

Историята на малката Лили: Пере, готви и чисти у дома, а е само на 6

/
/
/
533 Views

Като най-голямо от трите деца, Лили готви, чисти и помага на майка си Сара, която страда от сколиоза.

След измиването на съдовете, шест годишната Лили загрява две бутилки мляко, докато чака да стане готова вечерята. След това внимателно носи млякото и помага на по-малкия си брат и сестра Тайлър и Кайли. Освен това, Лили знае да прави пайове, внимателно да използва нож, а също така, да отделя белите от цветните дрехи в пералнята.

Майката на Лили – Сара, има сколиоза – заболяване, което изкривява гърба. Трябва и бастун, за да може да се придвижва и живее на болкоуспокояващи, защото е в постоянна агония. В допълнение към тези заболявания, Сара има биполярно разстройство .

Тригодишният брат на Лили, Тайлър, има медицинско състояние на намален дефицит на внимание , хиперактивност и аутизъм . Освен него, тя се грижи и за две-годишната си сестра Кайли.

“Мама ме събужда всяка сутрин в седем. Разбира се, че съм уморен, но аз трябва да стана и да се облека и след това помогна на Кайли. Приготвям закуска на Кайли и Тейлър. Когато приключим с яденето на закуската, понякога къпя майка ми, в зависимост от това как се чувства този ден и дали може сама да се облече. След това отивам на училище “

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text