img

Помните ли Петра- Хищната хиена? Ето как изглежда днес и с какво се занимава (снимки)

/
/
/
428 Views

Помните ли Хищната хиена на попфолка Петра? Тя беше голям хит през 90-те и всички много й се радвахме

 

На фюрера Петра е кръстила любимата си котка. Изпълнителката на „Котаците и маците“ обожава животните и има 40 писани.

Те обитават двора на имението й на острова на любовта, където живее от 14 г. В самата къща пуска само двама от любимците си – Хитлер и Мерилин. „Носи името на диктатора, защото като я взех, много ме дразнеше. В началото все й виках „Това не е котка, а Хитлер“, и накрая си остана само Хитлер. Мерилин пък е от породата колър пойнт и е голям красавец, но и глезльо“, разказва легендата на чалгата пред „ТелеграФ“.

Петра пее днес само за удоволствие. Занимава се с изкуство – рисува фън шуй картини, които са изключително оригинални. Използва маслени и акрилни бои, като основни персонажи в шедьоврите й са животните. Женските лица също имат сериозно присъствие. Често ги публикува във Фейсбук профила си, а верните й фенове постоянно я питат дали могат да си ги купят.

 

Когато заживява в Кипър Петра отваря ресторант. В началото много върви, но след известно време го затваря. Градината й у дома пък е като ботаническа. Отглежда различни видове цветя, храсти и дървета.

 

Петра се връща към миналото и си спомня, че първият й хонорар е бил 800 лева, а най-големият бакшиш – 130 хиляди лева от Жоро Илиев. „Той харесваше моя глас, моите песни. На участията ми винаги плачеше на песента „Сине, сине“! Падаше в краката ми и държеше коленете ми – тази песен той поръчваше за брат си. Но за мен бакшишите не са били средство за оцеляване, а по-скоро благодарност“, отсича Петра.

 

Тя разказва още, че тонрежисьор прави няколко песни за нея и ги предлагат на Митко Пайнера. Първоначално той бил скандализиран от текстовете, но още на следващия ден звъннал на Петра и й предложил 10-годишен договор.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text