img

Я-Я печели „Биг Брадър“? Златка Райкова– най-големият дразнител + Ето кои отиват на финал

/
/
/
284 Views

Ексцентричният Стоян Роянов – Я-Я е съквартирантът с най-голям шанс за победа в „Биг Брадър“, узна HotArena.

Пловдивчанинът влезе в Къщата като аутсайдер и за отрицателно време стана любимец на зрителите. Той е сред малкото участници, които се радват на всеобщо одобрение, писа „Уикенд“.

Зрителите искрено се забавляват с Роянов и на начина, по който влудява останалите съквартиранти, редовно оставяйки ги без ток или топла вода и отказвайки мисиите. Според тях той заслужава да е на финал, защото е „душа, различна от всички останали“, а типажът му е прецедент за шоуто.

Нападките на останалите съквартиранти към него му донасят още повече фенове. Подобно на Кулагин, зрителите явно все повече харесват някой, който докарва ВИП-овете до истерия и раздразненост. Роянов действа под маската на невинен, хрисим, забавен и леко луд съквартирант, който вечно не може да си изясни ситуацията, в която се намира. Това го прави още по-симпатичен.

Освен Я-Я, като сигурни финалисти засега се очертават Вулева, Уош и Джулиана Гани. Последните двама са много харесвани от аудиторията, докато за Албена има противоречиви мнения.

Златка Райкова пък за момента е най-големият дразнител в шоуто, а покрай нея го отнася и нейният любим Благо Джизъса. Според зрителите изкусителката преиграва, опитвайки се да влезе в образ, който според тях, не е нейният. Феновете на шоуто не са гламави и не могат да забравят имиджа на вулгарна бръмчалка тип „мутренски парцал“, който я съпътства от години.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text