img

Какво не трябва да правите на рождения си ден?

/
/
/
915 Views

Рождения ден се счита за много важен от гледна точка на енергията, която получавате. Не е изненадващо, че има много правила, свързани с него. Искате ли щастието да влезе в живота ви? Опитайте се да ги спазвате!

Какво трябва да правите на рождения си ден?

Всеки познава народното поверие, че както празнувате новата година, така ще ви върви. Но се оказва, че това вярване се отнася до рождения ден. Точно по това време вашето лично преживяване определя следващата ви година.

След като се събудите на рождения си ден, настройте се за доброто – така ще бъдете възможно най-отворени да се заредите с положителната енергия, която Висшите сили ви изпращат на този ден. Има голям шанс да успеете да възстановите увредения си енергиен поток. Доброто настроение в този ден дори е в състояние да премахне от вас завистливите очи!

Неприемливи са конфликтите, отчаянието, агресията в този ден. Отрицателните емоции ще блокират потока на чиста енергия и ще станете особено уязвими за черни магии и енергийни вампири. Мислете само за доброто, абстрактно от проблемите. Каквото си представяте на рождения си ден за живота си, това и ще привлечете.

Ако сте вярващ, обърнете се с молитва към Бога. Тя непременно ще бъде чута от Него и изпълнена. Доброто настроение в деня на раждането ви също е важно, защото според старите поверия то ще определи цялата ви година до следващия ви рожден ден.

Купете си нови дрехи и бельо за празника. Дори да не събирате гости, се облечете рано и празнувайте поне символично! Не носете стари износени дрехи – изчистете късмета си. В джоба на новите си дрехи сложете пари (ако нямате джобове, зашийте джоб от вътрешната страна на дрехата си) – така че те целогодишно да идват към вас. И не се преобличайте до края на празника!

Какво не трябва да правите на рождения си ден:

Отделно, трябва да поговорим за това както не трябва да правите на рождения си ден.

Не можете да празнувате рождения ден предварително – смята се, че така съкращавате живота си.

Не взимайте в деня преди рождения си ден и на самия празник заем (дори не искайте сол от съсед, да не говорим за пари!). В противен случай през цялата година ще бъдете преследвани от финансови проблеми, сътресения и конфликти на работното място.

Не давайте милостиня и не давайте на никого заем на вашия рожден ден, защото така раздавате късмета и просперитета си за следващата година.

Ако е възможно, се въздържайте от общуване с болни – рискът е висок да поемете болестите и болките на другите. Ако това не може да бъде избегнато, поставете в джоба си сребърно изделие (каквото и да е) – то ще укрепи вашето енергийно поле, като се противопостави на болестите.

Хората, които каните на рождения си ден, също имат отражение върху следващата година. На тържеството не трябва да има 9, 13, 18, 51, 21, 13, 99 или 100 гости. Смята се, че такъв номер предизвиква проблеми.

Същото важи и за броя на свещите на празничната трапеза и тортата. Ако възрастта ви съвпадне с някоя от гореизброените цифри, можете да излезете от ситуацията, като купите свещи под формата на фигури или напълно да изключите свещите.

В деня на раждането ви бариерата между вас и света изтънява, защото сте особено възприемчиви към доброто и лошото. Ето защо не трябва да каните хора, с които нямате много топла връзка и тези, в чиито намерения се съмнявате.

Ако някой счупи чиния на рождения си ден, трябва да каже: “Да бъде за късмет!”. Хвърлянето на парчетата може да се случи само на следващия ден – за да не изхвърлите късмета си. Същото важи и за хвърлянето на боклука – по-добре е да отложите тази работа за следващата сутрин.

Какво не можете да подарявате на рожден ден?

Подаръците на рождения ви ден също играят магическа роля в съдбата ви. Ето защо предметите, свързани с него, също са важни.

Пребройте цветята в букета (ориентирайте се по стъблата). Трябва да са нечетен брой! Я противен случай издърпайте едно от цветята или го изхвърлете от букета.

Не е желателно да подарявате керамични съдове, както и портфейли, ръкавици, вази и т.н. – по този начин можете да имате проблеми с финансите. В краен случаи, за да “неутрализирате” такива подаръци, трябва да поставите монета в тях.

Ножът като подарък означава конфликти в семейството. Същото важи и за всички пиърсинг и режещи предмети (игли, ножици, саби и др.). Не ги подарявайте! И ако ги получите за вашия рожден ден, по-добре е да се отървете от тях.

Перлите на рожден ден носят сълзи, така че не подарявайте елементи с перли. По същата причина не трябва да давате носни кърпички. Ако все още имате такъв подарък, преди да го използвате, трябва да го умиете в свещена вода.

Огледало – коридор между два свята, реалния и другия свят. Тъй като в деня на раждането нашето енергийно поле е много възприемчиво, огледалото, получено като подарък, може да играе фатална роля в съдбата ви. Можете да се огледате в него само на следващия ден!

Не приемайте подаръци от хора, в чиято порядъчност не сте сигурни – можете да получите “изненада” под формата на влошаване и нещастие. Ако не можете да откажете да вземете подаръка, кажете на себе си: “Взимам само това, което виждам, и оставям невидимото”. И мислено се покръстете. И ако все още се съмнявате в намеренията на вашия дарител, се отървете от подаръка.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text