img

Слави Трифонов преклони глава: Тази българка е не само най-красивата, но е и изключителен талант

/
/
/
255 Views

Своето благоговение пред красотата и таланта на изключителната ни гимнастичка Невяна Владинова сподели Слави Трифонов на страницата си във Фейсбук.
„Българката не стига, че е най-красива, но е и изключително талантлива!“, написа шоуменът.
Ето какво още коментира водещият на „Шоуто на Слави“:Слави Трифонов преклони глава: Тази българка е не само най-красивата, но е и изключителен талант

Повод за топлите думи на шоумена стана фактът, че Невяна Владинова спечели сребърен медал на лента от световната „Чалъндж“ купа в Минск. Родната грация получи оценка от 18.200. Победителка с лента стана рускинята Солдатова с 18.600. Трета се нареди представителката на домакините Катерина Халкина. Другата българка Катрин Тасева допусна неточности и остана седма.Слави Трифонов преклони глава: Тази българка е не само най-красивата, но е и изключителен талант
Владинова взе участие в три финала – на обръч, бухалки и лента. За съчетанието си с обръч тя получи петата по сила оценка – 18.650. На четвърто място с 18.850 се нареди Катрин Тасева. Във финала на бухалки Неви също остана четвърта с 19.250. Тасева допусна груба грешка в композицията си с бухалки и завърши осма. Във финала с топка участие взе само Катрин. С 19.400 тя остана на косъм от медалите, завършвайки четвърта.
Следващата световна купа от сериите „Чалъндж“ ще се състои от 24 до 26 август в Казан, Русия. Там България ще бъде представена от ансамбъла, Катрин Тасева и Боряна Калейн.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text