img

Имате нужда от късмет? Изречете тези думи и фортуна ще ви се усмихне на мига

/
/
/
104 Views

Късмет – всеки от нас се стреми да го получи. Ясно е, че във всяко едно отношение късметът не може да бъде излишен. Колкото и да се трудим, да полагаме усилия и да желаем нещо, ако късметът не е на наша страна, ситуацията може лесно да се влоши и да не постигнем никакви резултати. Неслучайно хората са казали: „Роди ме мамо с късмет, пък ме хвърли на смет“. Има много поговорки, които се отнасят до фортуна. Разбира се, ако чакаме само на късмета, за да се случи нещо, това няма да стане. Трябва самите ние да сме положили усилия и труд, за да можем да се възползваме от добри обстоятелства.

Но никога не е излишно да си осигурим малко допълнителен късмет. Как да стане това? Ами много лесно. Днес ви представяме една мантра, която е много проста, но адски ефективна. Думите, които трябва да произнасяме, са: Вед велико веридай. Що се отнася до моментите, когато трябва да произнасяме мантрата, то няма правила. Можем да го правим по всяко време. И все пак, добре е всяка сутрин, когато станем, да започваме деня си с думите, за да започне денят ни добре.

Разбира се, вярата е много важна част от процеса.

Ако вярваме, че мантрата ще ни помогне, това ще се случи. Мантрите имат сила, но само тогава, когато човекът, който ги произнася, вярва в собствените си сили и в силата на думите. Ясно е, че думите са много важни, защото дори и когато мислим, ние използваме думи. Те са начинът да се изразим, те са начинът да постигнем каквото и да било в живота си. Затова е много важно да ги използваме правилно и с вяра, ако искаме фортуна да ни се усмихне

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text