img

Бременната Лора Крумова зарязана от мъжа си

/
/
/
208 Views

Лора Крумова си е тръгнала инцидентно от къмпинг „Градина“, където замина да бременее още в началото на летния сезон. Изненадващото е, че съпругът й Сотир, с когото са в трепетно очакване на второто си дете, не пожелал да я последва.

През последните няколко седмици тв водещата изпитвала силен дискомфорт и преценила, че ще е по-добре за нея и бебето й да се прибере в София, за да може лекарите да я наблюдават и да й бъде по-спокойно. Когато съобщила решението си на мъжа си, той заявил категорично, че остава на морето, защото не можел току-така да зареже бизнеса си в разгара на сезона. Сотир от дълги години е собственик на училище за сърфисти и лично преподава на желаещите да усвоят тънкостите във водния спорт. Въпреки че семейството им не изпитвало финансови затруднения, любимият на Лора предпочел да вади пари пред това да ходи на прегледи с нея и да й помага да пазаруват всичко необходимо за новия член на фамилията.

Отказът му създал известно напрежение във връзката им, но бременната Крумова за пореден път направила компромис и се съобразила с желанието му. Със сигурност тя повече нямало да се връща на къмпинга, а свободното си време в столицата запълвала с обиколки по моловете. Тъй като не била от суеверните майки, вече купувала неща от първа необходимост за бебето.

Взела даже количка и креватче, заради които се наложило да размести целия си апартамент, за да създаде удобен кът за бъдещето си отроче. Големият й син Явор останал при татко си на морето, но и той най-вероятно щял да се прибере в столицата преждевременно, за да може журналистката да го стегне за детската градина, тъй като тази година щял да кара предучилищен клас. От голяма помощ й била нейната майка, която я придружавала навсякъде и я отменяла в домакинските задължения, понеже Лора качила извънредно много килограми и й било тежко да се справя сама.

Тя планирала дълго време да не се завръща на екран, защото този път се чувствала по-осъзната и приемала родителството отговорно. Освен това никак не й се искало да се появи в ефир тотално неузнаваема и с 30 килограма по-пълна, отколкото си я спомняли зрителите. Още от сега умувала на какъв режим да се подложи, за да стопи излишните мазнини, и живо се интересувала от диетата на Марта Вачкова, с която тя смъкнала 18 кила само за няколко месеца.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text